8,8!

Scherpe aanbiedingen

 

Opruiming showroommodellen

Wij blijven de showroom vernieuwen met andere producten en merken. Daarvoor maken we ruimte met deze showroomaanbiedingen.
Loze van-voor aanbiedingen doen we niet aan, showroomkortingen zijn werkelijke kortingen op topproducten!!

Kijk hieronder voor het huidige aanbod:
----------------------------------------------------------------

AYA premium Swedish Boxspringbed    
klik hier voor uitgebreide informatie over AYA

AYA03 210x210 in Bouclé white
vanwege aankomende aanvulling van het assortiment staat dit prachtige showroommodel te koop met een zeer aantrekkelijke korting bij aankoop van de complete set met hoofdbord, als afgebeeld.

De matras bestaat uit een medium en firm kern uit één stuk. De topper die wordt aangeritst heeft een Talalay latex kern, Het bed staat op zwart metalen ronde poten van 14cm met een stelring van aluminium.
Het hoofdbord Posh met decoratieve naden heefft een afmeting van H138xB200xD13cm en staat eveneens op pootjes van 14cm. Door die weg te laten zakt het hoofdbord naar een hoogte van 124cm.

Bij aankoop van dit bed krijgt u naast de showroomkorting een beddengoedpakket bestaande uit 2 Zip hoeslakens, een matrasprotector en 2 decoratieve kussens in wit Bouclé t.w.v. € 695,00,

Uw voordeel loopt daarmee op tot € 2.850,00.

Totaalbedrag showroombed inclusief genoemd pakket € 8.595,00, inclusief levering en plaatsing in straat van 50km rond Veldhoven.

Levering in overleg,
TIP: Vergewis u er wel van of het bed naar boven kan mocht dat nodig zijn!

----------------------------------------------------------------

Kreamat Daybed Sedes

90x210, zithoogte 48cm
van € 3.058,00 voor € 1.950,00

Het Sedes daybed is een ideale, prachtig vormgegeven uitvoering die men kan gebruiken als bank, in vlakke stand, maar vooral een bed om overdag even te loungen, een powernap te doen of in verstelde stand, te gebruiken om te relaxen. Gun uw lichaam en mind tussendoor de rust die ze verdienen. De voet is prachtig strak in antraciet en de bediening is uiteraard draadloos.

De prachtige groene stof past in veel interieurs, of het nu thuis of op kantoor is.


_______________________________________________________________________________________________________________________

Diverse type matrassen 90x200 of 90x210 nu met 35 tot 70% korting!

O.a. Versa 22 Geltex, Ultima Cum Laude en Norma Aura e.a.

 

____________________________________________________________________________________________________________________________

De middendeur van deze kast is aluminium met matglas. De breedte van de kast is 235cm en de hoogte 228cm. De kast wordt geleverd met een aantal accessoires, o.a. 3-laden kast en interne verlichting. Van 3239,00 voor 1.695,00 euro.

 


Softside waterbed refurbished

Informeer naar het aanbod van refurbished waterbedden,
Dat varieert regelmatig.

Deze zijn dan variërend in maat en aankleding, waarvan de 'hardware' wordt hergebruikt en de 'software' nieuw is. Kijk voor meer informatie op de site van Waterslaper.
 

Inruil van uw gebruikte waterbed

Ook een waterbed slijt!  Er onstaat kuilvorming door het oprekken van de PVC, waardoor u dieper gaat wegzakken en dus minder goed ondersteund wordt. Dat geldt eveneens voor de stabilisatie én de hoes. Doorgaans gaat een goede watermatras zo'n 10-12 jaar mee.
Handel niet te snel door uw waterbed weg te doen, maar overweeg de aanschaf van een nieuwe matras en accessoires. Goedkoper en weer optimaal slaapcomfort. Bij aanschaf van een nieuwe matras voor uw waterbed, kunt u uw oude matras inruilen op de nieuwe watermatras, scheelt u een hele hoop werk en een ritje naar de stort.

Voor klanten die van het waterbed willen afstappen wordt hun oude waterbed ingeruild op een bed van House of Bedding. Voordeel is dat men bij House of Bedding precies weet wat u zoekt als u van een waterbed komt. Niet te koud en zeker niet te hard! 36+ jaar ervaring komen hier weer tot hun recht!