8,8!

In de media

PLANKEN ZONDAG

Bij mensen van mijn generatie hoor ik die uitdrukking nog wel eens: een dag die vroeger een zondagse status had, maar dat niet was. Je moest wel netjes gekleed zijn maar kreeg géén zakgeld.

Voorbeelden daarvan zijn 2e Paas-, Pinkster- en Kerstdag en Goede Vrijdag en Hemelvaart, dagen die betekenis hadden in het christelijke Nederland, maar ook Koninginnedag, een dag waarop niet werd gewerkt. Later werd het voor velen een extra vrije dag en tegenwoordig zijn een groot deel van de winkels op die dagen geopend.

Als klein bedrijf heeft House of Bedding de keuze gemaakt om met Pasen, Pinksteren en Kerst en overige feestdagen gesloten te zijn, maar voor dit jaar ben ik open op Koningsdag en Hemelvaartsdag, maar…. alleen op afspraak! Als er geen afspraak is gemaakt sta je aan een gesloten deur.

Via deze pagina kun je voor deze dagen en alle dinsdagen een afspraak aanvragen om in alle rust een passend persoonlijk advies te kunnen maken. Mijn vraag is wel om daar tijd voor mee te nemen, ik reserveer daarvoor blokken van ca 2,5 uur.

Als slaapspecialist ben ik erg blij met de mogelijkheden die Swissflex biedt op het gebied van matrassen, lattenbodems en de Swissbox, De prachtige collectie van Ultima boxspring, Hollands Slaapcomfort op maat, bodems en matrassen met profielen en AYA - Beds of Sweden, een prachtige collectie Scandinavisch slaapcomfort met unieke eigenschappen op het gebied van ergonomie als ook toepassingen waarvan je als gebruiker blij wordt..

Stel je voornemen voor een goed bed niet langer uit en kom langs voor een passend advies!

Uiteraard ben je altijd van harte welkom op andere dagen.

Met wakkere groet,
Bart van de Rijt

House of Bedding
www.houseofbedding.nl
www.waterslaper.nl

--