8,8!

Wat maakt een bed een goed bed

"Een bed is een bed" is een regelmatig gehoorde uitspraak. Als u zo ook een TV, auto, meubels of andere zaken koopt dan bent u op de verkeerde website aanbeland.

Een bed is een slaapplaats waarin het lichaam gedurende de nacht op een goede manier dient bij te komen van het leven overdag.
's Morgens dient u uitgerust te zijn en de volgende dag weer aan te kunnen. Dat betekent dat het lichaam niet alleen fysiek, maar ook mentaaldient te herstellen gedurende de 6-8 uur die u slaapt. Om dat te kunnen bewerkstelligen is lekker liggen niet genoeg. De bedcombinatie bodem-matras-kussen moet worden afgestemd op uw lighouding, lengte, gewicht en warmtebehoefte.

Goed slapen betekent dat er drukverlaging, drukverdeling, ondersteuning, ontspanning, stabiliteit en een goed klimaat moet zijn in deze combinatie. Dat is helemaal niet zo simpel.
Bart van de Rijt, slaapspecialist sinds 1987, heeft een TÜV certificering als kwaliteitsadviesuer slapen van de Swiss Bedding Academy en helpt u graag via een slaapanalyse om een goede combinatie voor u samen te stellen. Als u nadenkt over het uiterlijk en wat het u waard is om goed te slapen, dan komt u gerust langs in de showroom voor een open gesprek over uw toekomstige nachten.

Uiteraard kunnen we ook instapmodellen leveren, die een doorsnee ligcomfort bieden voor de gemiddelde slaper.
Als dat bij u past is dat prima, zoals met Choose & Snooze van Beka.
 

Gerelateerde producten: