8,8!

Een mooi plaatje met een goed ligcomfort

Het brede aanbod bodems en matrassen zorgt voor een grote flexibiliteit. Zo zoeken wij voor u de beste combinatie. Ieder bed is maatwerk. Hieronder een kleine greep uit de mogelijkheden:

 

Ultima Boxspring

Hoe druk je dag ook was, in een goede boxspring het altijd heerlijk thuiskomen. De uitgekiende bedoplossingen trakteren je op de luxe die je verdient.

Stel eenvoudig zelf je Ultima boxspring samen: Boxen, hoofdbord, matrassen, stoffen en poten. Zo is het bed geheel naar jouw wens in comfort en uitstraling.

 

 

 

 

 

Ultima profielbox

De profielbox is verkrijgbaar in dezelfde mooie uitstraling als de bovenstaande maar is dan leverbaar met 4 voorgedefinieerde lichaamsprofielen, Ook een hoog/laag boxspring die later kan worden omgeouwd naar een zorgbed behoort tot de mogelijkheden.

Als u naar deze profielen kijkt waarbij  is uitgegaan van de internationale standaard die ook in de kledingindustrie gebruikt wordt, klinkt het logisch dat u profiel V geen T-shirt kunt aantrekken dat is gemaakt voor profiel A. Als die mensen op een bed gaan liggen speelt dat profiel een even grote rol, maar daar staan maar weinig adviseurs bij stil, laat staan fabrikanten van bedden. Ultima is daarin vooruitstrevend.                               

Het profiel wordt bepaald aan de hand van de lichaamsbouw waarbij de schouder, taille en heupzone bepalend zijn voor de keuze van het profiel. Daarnaast wordt er gekeken naar het lichaamsgewicht en de lengte. De profielbox verbetert hierdoor de ligging van elke matras, die op deze box wordt gebruikt.

De profielbox is in twee hardheden verkrijgbaar en er geldt een omruilgarantie van 60 dagen.

 

 

 

                                                                                                                                      Kreamat 6000

Kreamat brengt een boxspring op de markt waarin    een schoudercomfortzone is ingebouwd die uniek is.
De box is zowel in een lage als hoge uitvoering te verkrijgen, waardoor u altijd de gewenste hoogte krijgt.

Minimalistisch in vorm wil niet zeggen minimalistisch in ergonomie.

Een nieuwe boxspring is geboren in zijn meest minimalistische vorm. De unieke gepatenteerde Kreamat techniek zorgt voor een drukverlaging in de schouderszo dat het lichaam in zijn natuurlijke houding wordt ondersteund. Met de juiste matras gewoonweg op en top hoogwaardig gezond ligcomfort.

 

 


Swissflex Box

Nieuw is de Swissflex box met de klassiek boxspringlook, maar het vernuftige interieur van de zelfregulerende Bridge technologie, waar de bodems van Swissflex beroemd om zijn. Best of both worlds noemen we dat. Vlak, twee of vier motoren om het bed optimaal te verstellen en combineerbaar met alle matrassen uit het assortiment van House of Bedding.

Geoptimaliseerde zone-indeling met een aangepaste lende- en schouderondersteuning en verend over het gehele oppervlak.

Verschillende hoofdborden, poten en mooie stoffen maken het plaatje af.