Evolution kersen schuifdeurkast
Kledingkast • Evolution kersen schuifdeurkast


Evolution
Kledingkast • Evolution


Evolution bolle deuren
Kledingkast • Evolution bolle deuren


Escana I en II by RUF
Slaapkamers • Escana I en II by RUF


T: 040-295 4233
Veldhoven
// Nieuwe producten

Nieuw in het assortiment:

Ultima Boxspring

Ultima creëert ultieme slaapsystemen, met als doel uw welzijn te bevorderen. Deze visie is in alle Ultima producten terug te vinden. Tot aan het kleinste detail. Alle ideeën en nieuwe ontwikkelingen toetsen ze: heeft het toegevoegde waarde voor het slaapcomfort van onze klanten? In de loop der jaren hebben ze met vele innovaties de slaapsystemen zo geperfectioneerd, dat Ultima ieder mens een slaaptechnisch passend systeem kan bieden. Het bed dat bij u past!  

 

GELTEX® inside

Of je nu klein, groot, dik of dun bent, op je zij of op je rug slaapt... een gezonde slaap begint bij de juiste matras.
Dankzij de formule om 3 keer beter te slapen, bieden de matrassen met GELTEX® inside een ideale drukverdeling, een perfecte ondersteuning en een maximale ventilatie.
Iedereen is anders. Maar iedereen slaapt beter op een matras met GELTEX® inside. Bezoek onze showroom om het bijzondere comfort zelf te ervaren!

 

                


 


Uni-20 lattenbodem met latex matras

U kunt voor Swissflex ook bij House of Bedding terecht. Perfecte kwaliteit zoals u dat van de Zwitsers mag verwachten, met een op elkaar afgestelde matras en bodems. Synchroonprecisie is het resultaat.

Hieronder ziet u de frameloze lattenbodem Uni 22 van Swissflex met Bridge Technology, waarvan de latten maar liefst 8,5cm vrij kunnen veren! Ongeëvenaard en winnaar van de Red Dot Award 2014.


De nieuwe Swissflex Bridge Technology bodem Uni-22

__________________________________________________________________________________________________

 

Ontwerp en techniek © 2007-2017 MonTay WebArchitects