Casa by RUF
Slaapkamers • Casa by RUF


Softline boxsprings
Boxspring • Softline boxsprings


Dekbedovertrekset Diamonds
Beddengoed • Dekbedovertrekset Diamonds


Schotelbodems
Latten- en schotelbodem • Schotelbodems


T: 040-295 4233
Veldhoven
// referenties

Referenties particulieren en andere sectoren

Referenties van klanten: waterfauteuils, chaise-longue, 1-persoons waterbedden, snoezelbedden, bankbedden, inrichting (excl tapijt/gordijnen).

Referenties

Zoals de meeste beddenzaken werkt House of Bedding / Waterslaper voor het overgrote gedeelte met particuliere klanten (reeds enkele duizenden). Maar ook in andere sectoren heeft ze haar sporen verdiend.

Enkele voorbeelden:

Severinus, Veldhoven
Een zorgcentrum voor verstandelijk en lichamelijk gehandicapte medemensen. Hier werden reeds vele ((muziek-)water)bedden geleverd die speciaal op wens voor de bewoner(s) worden ontworpen en gecreëerd onder supervisie van House of Bedding / Waterslaper.
Ook zijn in dit centrum diverse (aangepaste) waterfauteuils geplaatst, alsmede een 'mega' chaisse-longue.
Verder heeft Waterslaper het onderhoud van alle waterbedden en aanverwante meubelen in portefeuille.

Lunet Zorg, locatie de Donksbergen
Lunet Zorg, locatie Mgr Zwijssenstraat Valkenswaard
Dit zijn een soortgelijke wooncentra als Severinus, maar dan in de Kempen. Ook hier zijn diverse 1-persoons (muziek-)waterbedden geplaatst.

St-Joseph, Heel
In dit huis is op de afdeling muziektherapie een muziekwaterbed geplaatst met een vermogen van 1200 Watt met een muziekinstallatie voor therapie. Onderhoud en accessoires van Waterslaper.

Hornerheide, Horn
Voor Hornerheide heeft Waterslaper een verbeterde versie van het muziekwaterbed van St. Joseph ontwikkeld en geïmplementeerd, compleet met een digitale installatie.

De Manege, Heel
In de manege is voor de gasten die niet met paarden bezig zijn, een enorm snoezelbed geplaatst van 250x220cm, met speciale voorzieningen voor tillift etc.

Medici
Onder de vele tevreden klanten van House of Bedding / Waterslaper zijn ook diverse fysiotherapeuten en artsen, die in hun praktijk uit eigen ervaring een waterbed of andere speciale matras kunnen en durven aanbevelen, mits met het juiste advies van de vakman.

Ronald MacDonald-Huis Veldhoven
In dit project heeft House of Bedding / Waterslaper een deel van de bedden geleverd, bankbedden voor gasten. Uiteraard voor een groot deel gesponserd.

Van Santvoort Projecten
Inrichting complete appartementen voor verhuur aan o.a. expats in Veldhoven en Gilze.

Abdijtuinen Veldhoven
Voor de inrichting van diverse appartementen met slaap- en woonkamermeubelen werd een beroep gedaan op House of Bedding - Waterslaper voor een projectmatige aanpak van levering en installatie.

Massagesalon Kim
Hier worden waterbedden ingezet om de klant in Haarlem en Rotterdam  zo relaxed mogelijk te masseren

 

Ontwerp en techniek © 2007-2017 MonTay WebArchitects