Swissflex Uni 20
Bedsysteem • Swissflex Uni 20


Swissflex Silhouette
Bedsysteem • Swissflex Silhouette


Evolution hoek-inloopkast
Kledingkast • Evolution hoek-inloopkast


Dekbedovertrekset Diamonds
Beddengoed • Dekbedovertrekset Diamonds


T: 040-295 4233
Veldhoven
// Filosofie

FILOSOFIE

Onze filosofie aangaande slapen, matrassen, bedbodems, meubelen, slaapkamers, kasten, beddengoed:

Vakkennis, zekerheid, kwaliteit, creativiteit en service

Vakkennis
De drijvende kracht achter House of Bedding is al jarenlang actief in de (water)beddenbranche en bezit een enorme knowhow over zijn producten.
Ook op het gebied van slapen is ruime kennis aanwezig evenals diverse bedcombinaties, zodat u 'in huis' de vergelijking tussen bijvoorbeeld een boxspring en op water slapen kunt maken.


Zekerheid
Door samenwerking met betrouwbare partners in de beddenbranche kan House of Bedding u een uitgekiend assortiment bieden. U zult er vergeefs zoeken naar stunt artikelen, want dat valt niet te verenigen met kwaliteit. Durft u gerust eens te vragen naar een goedkoper alternatief met bijbehorende kwaliteit, dan krijgt u daarop een passend aanbod, waarvan u zeker kunt zijn dat de kwaliteit gekend is. U koopt nooit de kat in de zak, ook al staat het niet opgesteld in de showroom.

Kwaliteit
Zowel qua product als qua installatie van de bedden gaat House of Bedding voor kwaliteit. daarom heeft zij een keuze moeten maken voor bedrijven die voor de volle 100% achter hun producten staan en innovatief bezig blijven. Vvoorbeelden daarvan zijn  de bodems en matrassen van Swissflex, de meubelen van SMA en de boxprings van Softline.

Creativiteit
House of Bedding is steeds op zoek naar aansprekende nieuwe meubelen en werkt o.a. samen met Italiaanse, Belgische en Duitse meubelhuizen om een mooie collectie slaapkamers en kasten te collectioneren. Iets wat u niet op elke meubelboulevard in zowat elke beddenzaak tegenkomt. Design, of mooie ontwerpen zo u wilt, maar steeds betaalbaar.

Service
Mocht er onverhoopt eens iets mis gaan dan staat House of Bedding voor u klaar om het euvel zo spoedig en accuraat mogelijk op te lossen. De service is in de waterbeddenwereld beroemd, maar elke klant mag daar op rekenen.


Ergo
Voor een betrouwbare partner bent u bij House of Bedding op het juiste adres. Onze slogan luidt: "Pas als onze klanten goed slapen, doen wij dat ook!

Ontwerp en techniek © 2007-2017 MonTay WebArchitects