Swissflex Silhouette
Bedsysteem • Swissflex Silhouette


Swissflex versa 24
Bedsysteem • Swissflex versa 24


Evolution draaideur wit 7-deurs
Kledingkast • Evolution draaideur wit 7-deurs


Evolution hoekkast wit
Kledingkast • Evolution hoekkast wit


T: 040-295 4233
Veldhoven
// Slaapkamer

In slaapkamers heeft House of Bedding een aantal redelijk exclusieve opstellingen staan, niet in de zin van prijs, maar u zult ze niet op iedere hoek van de straat vinden. Uiteraard zijn de Nederlandse collecties ook te krijgen. Hiermee worden bedoeld: VroomshoopZondag, Van Os en MDR, voor de wat voordeligere meubels. Dan nog Van Houdt voor wie van hout houdt. U vindt via de links heel veel plaatjes van slaapkamers. Bij sommige sites moet u 2x snel achter elkaar op de terug/back knop drukken om terug te keren naar deze pagina.

In het echt zien, voelen, ruiken en bij wegdromen is natuurlijk veel mooier. Van RUF Betten bijvoorbeeld. Een Duitse fabrikant (dochter van Rolf Benz) met heel veel warme tinten in bekleding van de bedden, is in de showroom van House of Bedding vertegenwoordigd.
Een andere Duitse fabrikant is KD met een prachtige collectie aluminium ledikanten. Deze zijn verkrijgbaar met hoofdborden in edele houtsoorten, Alcantara, leer of in eigen stoffen. Een streling voor het oog.

Een andere aanbieder bij House of Bedding: SMA Via deze link krijgt u toegang tot een prachtige site van deze Italiaans fabrikant, die ook in de Engelse versie beschikbaar is. In de balk maakt u de voor products  In de nachtlijn vindt u slaapkamers, bijmeubelen en kasten. Deze kasten, met name de draaideurkasten zijn perfect op maat te leveren en bieden een grote keuze aan kleuren, fronten en accessoires. SMA is een van de weinige Europese fabrikanten die ook levert in 250 cm hoog, zonder noemenswaardige meerprijs.

De prijs - kwaliteit verhouding van de meubelen van SMA ligt gunstig, met name bij het completeren van uw meubelen. De accessoires voor de kasten zijn volop voorhanden. Ook maatwerk is betaalbaar. Ook de levertijden van deze fabrikant zijn voor Italiaanse begrippen kort: 4-6 weken.

Mocht u op de site van SMA andere meubelen tegenkomen, dan zijn die via House of Bedding gewoon te bestellen. Zo maakt u niet alleen van uw slaapkamer een plaatje. Een bed kopen kunt u overal en goedkope bedden zijn er volop, maar wilt u dit koppelen aan design voor betaalbare prijzen zit u goed met SMA.

Nieuw in het assortiment is het TV-bed, zie onderstaand filmpje.

 

Ontwerp en techniek © 2007-2017 MonTay WebArchitects