Dekbedovertrekset Karoo
Beddengoed • Dekbedovertrekset Karoo


Dekbedovertrekset Pure
Beddengoed • Dekbedovertrekset Pure


Dekbedovertrekset Bont
Beddengoed • Dekbedovertrekset Bont


SmartSleeve®
Beddengoed • SmartSleeve®


T: 040-295 4233
Veldhoven
// Beddengoed

Een goed bed is pas echt een goed bed met het juiste beddengoed, denk maar eens aan de juiste vochtregulatie. Ook hierin zal Waterslaper u met een passend advies dienen. Zoekt u een hoeslaken dat onder alle omstandigheden strak blijft zitten, omdat het zowel in de breedte als de lengte rekt?  Informeer dan eens naar de prachtige kwaliteit hoeslakens Bella Donna en Bella Gracia, niet alleen de naam is mooi! Uiteraard treft u een compleet assortiment beddengoed aan bestaande uit hoeslakens, dekbedden, overtrekken, kussens, zitkussens, moltons etc.

MOLTON
Er ontstaat nogal eens spraakverwarring over wat een molton nu is. Dat is een extra afdekking in katoen, wasbaar op 60 graden die in de droger mag worden gedroogd, die wordt gebruikt om de matrashoes, die op elk (water)bed standaard wordt geleverd,  te beschermen. Maar deze matrashoezen hebben compleet andere functies dan de molton. De molton kan enkel de werking van de matrashoes optimaliseren en zorgt voor extra hygiëne. Een molton met dezelfde stretch eigenschappen als de Bella Donna hoeslakens zorgt natuurlijk voor een perfecte pasvorm. Voor mensen die wat meer transpireren is er de Bella Donna Clima, met een garen van Tencel, voor extra vochtregulatie. Uitermate geschikt voor de zomer.

MATRASHOES
Een matrashoes is een wezenlijk onderdeel van een matras en is mede bepalend voor het ligcomfort en de vochtregulatie. De behandeling van de hoes kan bijdragen aan een betere hygiëne.
Er zijn verschillende matrashoezen verkrijgbaar met extra functies. Zoals SmartSleeve, een intelligente matras- en kussenbeschermer om uw slaapcomfort te verbeteren.

SmartSleeve® is de revolutionaire slaaptechnologie die zorgt voor extra ventilatie, vochtregulering, veerkrachtigheid en comfort. De SmartSleeve® matrasbeschermer en kussensloop beschermen uw matras, uw kussen én uw nachtrust.

 

Uitgebreidere informatie over matrashoezen voor waterbedden vindt u op deze pagina van Waterslaper.


DEKBEDDEN
Ook in dekbedden heeft House of Bedding een mooi assortiment, van merken als Texelana, Texel Wool, een prachtige collectie van Bettomica en nog vele andere merken als  Hygrofil, etc. Voor elke slaper een geschikt dekbed. Nieuw in het assortiment is de dekbeddenserie van Cassenz.

OVERTREKKEN
Klinkende namen als Bedding House, Damai, Hekkert en van Leen, Janine (duitstalig), Kardol en Verstraten, Margret Muir en andere zijn er steeds voorradig of uit te zoeken in de vele fotoboeken. Kijk eens op de sites van de fabrikanten met een link, door op deze te klikken.

KUSSENS
Een kussen is een hoofdzaak maar kan een enorme kopzorg zijn. Zeker wanneer de verkeerde keuze wordt gemaakt. Een kussen 'passen' is een must en liefst op het bed van uw keuze. Te hard, te zacht, te hoog, te laag is afhankelijk van uw lichaamsbouw in verhouding tot uw matras. Neem daar de tijd voor en laat u goed voorlichten. Bij House of Bedding treft u een grote variatie aan kussens: Latex, Gomtex, Luxorel, dons, (wasbare) traagschuim etc.. Een kussen dat u zelf kunt 'instellen' is het Temprakon Ergomatic kussen. Zie hieronder het filmpje.

House of Bedding heeft altijd een passend kussen.

Kortom House of Bedding maakt uw bed af!

Ontwerp en techniek © 2007-2017 MonTay WebArchitects