Swissflex Uni 20
Bedsysteem • Swissflex Uni 20


Swissflex Bridge
Bedsysteem • Swissflex Bridge


Swissflex versa 24
Bedsysteem • Swissflex versa 24


Swissflex Silhouette
Bedsysteem • Swissflex Silhouette


T: 040-295 4233
Veldhoven
// Bedsysteem

House of Bedding is premiumdealer van Swissflex, dat al deccenia lang de toon aangeeft in de slaapwereld. Vertrouwd omdat het Zwitserse kwaliteit betreft met een uitgekiend assortiment bodems en matrassen. In de showroom staan 9 ligplekken opgesteld met verschillende bodems en matrassen. U kunt hier naar believen combinaties van maken die het best bij u passen. Er is al een Swissflex lattenbodem 90x200 vanaf 470,00 euro.

Daarnaast heeft Swissflex ook een assortiment bedden met snufjes die het verblijf in bed aangenamer maken.

U kunt zelfs vooraf een test doen welk slaaptype u bent en een bijbehorend vrijblijvend advies verkrijgen.

Swissflex heeft een Red Dot award gewonnen voor zijn nieuwe frameloze bodem met Bridge technologie die zorgt voor maximale vering.

Kom eens langs om u te laten verrassen door dit echte Zwitserse kwaliteitsproduct en laat u vooral niet foppen door een naam waar iets Zwitsers uit zou moeten blijken, maar waarvan de producten van overal vandaan komen, tot China toe, maar NIET uit Zwitserland. U kent ze wellicht van de advertenties achter op de krant.

Overzicht van merken die u bij House of Bedding aantreft:

Naast het assortiment bedden, bedbodems, matrassen en boxsprings heeft House of Bedding ook waterbedden in huis. Wel zo makkelijk als u nog voornemens zou zijn om toch ook even een waterbed te bekijken alvorens u uw definitieve keuze maakt. U bespaart alvast een heleboel tijd voor zoeken, reizen en mogelijke parkeerperikelen. De collectie bestaat o.a. uit softside waterbedden van Bodyform, Wa'Core, BluTimes en een aantal andere merken.

De andere bedsystemen kunt u via subpagina's in het menu vinden.

Ontwerp en techniek © 2007-2017 MonTay WebArchitects