Geltex Inside
Matrassen • Geltex Inside


T: 040-295 4233
Veldhoven
// Matras

Uiteraard is niet iedereen geïnteresseerd in een boxspring. Als beddenspeciaalzaak levert House of Bedding naast haar uitgebreide collectie boxsprings ook matrassen, bedbodems, en waterbedden.

Maak een bewuste keuze in matrassen. Mocht de matras van uw partner een andere zijn dan de uwe, dan is de mogelijkheid om deze matrassen naast elkaar te gebruiken, zoals de Geltex Inside van Ubica en de Swissflex matrassen Versa 19, 24 en 26. In eenzelfde of zelfs verschillende matrashoezen De kern verschilt en is per persoon te kiezen. U krijgt zelfs 90 dagen omruilgarantie op Geltex Inside en 90 dagen niet tevreden geld terug garantie bij Swissflex.

Trek de nodige tijd uit voor goed advies en proefliggen, want een bed is maatwerk. Bij voorkeur brengt u de maten van het slaapvertrek en/of het ledikant mee, dat praat een stuk gerichter.

GELTEX INSIDE
Geltex Inside is een nieuwe vorm van slapen vanuit het oogpunt dat iedereen anders is. Het is een schuim dat wordt aangebracht op een matraskern die een uitstekende ondersteuning geeft, de Geltex zorgt voor drukverlaging en ventilatie, zo ontstaat de slaapdriehoek. Kijk eens naar dit filmpje en het zal u duidelijk worden dat u niet om dit product heen kunt.

Natuurlijk zijn ook de andere matrassen in het gamma voorhanden, zoals bijvoorbeeld de slow recovery foam matrassen waar de laatste tijd veel over te doen is (ook aangeboden onder andere namen als Tempur, M-Line of NSR warmtegevoelig traagschuim). House of Bediing heeft in deze categorie gekozen voor Dorimé traagschuimmatrassen.

 

 

Ontwerp en techniek © 2007-2017 MonTay WebArchitects